Grote brandoefening in WATT-toren: 400 mensen snel geëvacueerd

Vierhonderd mensen zijn vrijdag een half uur uit de WATT-toren aan het Albertpark geëvacueerd. Het ging om een stevige brandoefening in het vroegere Electrabelgebouw. Normaal moest een ‘gewonde’ via een brandladder van 50 meter hoog naar beneden worden gehaald. Maar die hoogwerker werd op dat moment ingezet in de haven.

Verder lezen? https://www.hln.be/regio/antwerpen/video-grote-brandoefening-in-watt-toren-400-mensen-snel-geevacueerd~aaeee73c/

Contacteer ons
Axel Ceusters Commercial Manager, Group Hugo Ceusters-SCMS
Hans Van Laer Marketing manager - head of research, Group Hugo Ceusters-SCMS
Axel Ceusters Commercial Manager, Group Hugo Ceusters-SCMS
Hans Van Laer Marketing manager - head of research, Group Hugo Ceusters-SCMS
Over CEUSTERS

CEUSTERS werd begin 2013 opgericht om de bestaande bedrijfsstructuur te optimaliseren. Het gaat om een fusie van zusterbedrijven Immobiliën Hugo Ceusters NV en Shopping Center Management Services NV (SCMS) om zo een optimale samenwerking en informatiedoorstroming te garanderen. In 2017 werd sectorgenoot Devimo Consult nog gekocht. Op groepsniveau werkt CEUSTERS met circa 100 personen en werd er in 2019 een bruto-omzet van ruim 18 miljoen euro gegenereerd.

CEUSTERS is een familiaal verankerde onderneming wiens onafhankelijkheid is verzekerd. Er wordt gewerkt via drie afzonderlijke departementen:

- AGENCY & CONSULTANCY met de business units Offices, Retail en Industry & Logistics;

- PROPERTY MANAGEMENT met als specialisaties portfoliomanagement, facility management, projectmanagement, shopping center management, beheer VME’s en due-diligence.

- VALUATION & ADVISORY

Het hoofdkantoor van CEUSTERS is gevestigd in Antwerpen. Daarnaast heeft CEUSTERS ook kantoren in Brussel, Gent, Hasselt en Amsterdam en is het over heel België actief vanuit zes bijkomende vestigingen.

www.ceusters.be